Η ιστοριά της Civil

Το παρελθόν

Η Civil αποτελεί μία από τις πιο παλιές και πιο μεγάλες εταιρείς στον χώρο της πλαστικής συσκευασίας στην Ελλάδα. Μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, η Civil έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μία ισχυρή θέση στην Ελληνική αγορά.

Παρόν και μέλλον

Έπειτα από 40 χρόνια, η εταιρεία επένδυσε σε νέο εξοπλισμό, στοχεύοντας στη μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει και στην ανακύκλωση λαμπών, μπαταριών και ηλεκτρικών συσκευών.

plastic packaging factory

Ο στόχος ήταν η σχεδίαση ενός οικολογικού λογοτύπου, το οποία θα πρέπει να συνδυάζει το κόκκινο χρώμα και τη λέξη “plastic” (μτφ. πλαστικό).

civil plastic packaging logo

Κυκλικό σχήμα

Αξιοποιώντας το γράμμα C, η σχεδίαση βασίστηκε στο σχήμα τού κύκλου ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την έννοια της ανακύκλωσης και ταυτόχρονα αποτελεί το πιο “φιλικό” σχήμα.

Κρυμμένο βέλος

Η αρνητική φόρμα του γράμματαος C, σχηματίζει ένα κυκλικό βέλος το οποίο παραπέμπει στη διαδικασία της ανακύκλωσης, δείχνοντας την οικολογική διάθεση του brand.

Παρόμοια τυπογραφία

Από τη στιγμή που μιλάμε για επανασχεδίαση λογοτύπου, επιλέχθηκε μία γραμματοσειρά η οποία είναι εφάμιλλη με την προηγούμενη, αλλά πιο μοντέρνα.

Εσύ, κατάφερες να διακρίνεις το κρυφό βέλος;

Responsive λογότυπο

Can take four different forms in order to adapt to the situation

civil logo responsive design
desktop interface ui ux app website
Ιστοσελίδα

Σχεδίαση custom εικονιδίων

Η εταιρεία Civil παράγει εύκαμπτη συσκευασία από πολυαιθυλένιο για χρήση στη φαρμακοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και για νοσοκομεία, ξενοδοχεία, καταστήματα και γενικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Προσαρμοσμένη για κινητά

Responsive σχεδίαση

Όπως κάθε άλλη σύγχρονη ιστοσελίδα, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε κάθε συσκευή από την οποία προβάλλεται. Δείτε το site εδώ www.civilplastics.gr

mobile interface ui ux app