Αυστηρό, αλλά ταυτόχρονα φιλικό και μίνιμαλ

Σχεδίαση λογοτύπου

Το όνομα του brand προέρχεται από το Ελληνικό βουνό Ελικώνας, επομένως είναι μία καλή ύση να απεικονίσουμε την τοποθεσία όπου παράγεται το προϊόν, στο λογότυπο.

Αυτή η αφαιρετική αλλά και ταυτόχρονα αυστηρή προσέγγιση δείχνει την ποιότητα του προϊόντος και προσθέτοντας τη χρονολογία ίδρυσης είμαστε σίγουροι ότι ο υποψήφιος πελάτης θα “γευτεί” την ποιότητα της φέτας πριν καν τη δοκιμάσει.

Grill Cheese

Το grill cheese της Elikon σχετίζεται άμεσα με την παραδοσιακή φορμαέλα και το Κυπριακό χαλούμι. Παράγεται αποκλειστικά από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα και η υφή του είναι κατάλληλη για απευθείας ψήσιμο στα κάρβουνα, χωρίς να χάνει το σχήμα του.

Δύο πολύ διαφορετικές συσκευασίες

Σχεδίαση συσκευασιών

Το τυρί Elikon έχει δύο βασικές συσκευασίες. Η πρώτη έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τριγωνικό σχήμα με καμπύλες άκρες, η οποία χρησιμοποιείται για το τυρί φέτα. Το τυρί αυτό παραμένει για πολύ καιρό μέσα σε δρύινα βαρέλια, γι’ αυτό και επιλέχθηκε η ξύλινη υφή στο φόντο.

Η δεύτερη είναι στρογγυλή και χρησιμοποιείται για το grill cheese. Σε αυτήν την περίπτωση προτιμήθηκε μία φωτογραφία που να απεικονίζει το τελικό αποτέλεσμα, αφότου το προϊόν έχει ψηθεί, σχηματίζοντας τις χαρακτηριστικές γραμμές που το κάνουν ακόμη πιο δελεαστικό.